Vi har igennem mange år samarbejdet med og arbejdet for andre erhvervsdrivende tømrermestre, entreprenører, byggefirmaer, tegnestuer, bygningskonstruktører samt arkitekter.

Vi har blandt andre arbejdet for Niemann entreprise A/S, hvor vi skulle fremstille 2500 egetræsplanker til en gangbro langs Mølledammen i Tønder samt renovering at vinduesrammer, der blev repareret og luset på vores værksted.

Vi kunne også hjælpe EMR, Murer & Entreprenør A/S, med slibning og behandling af trappetrin til boliger i Sydhavnen. Her kunne vi også bidrage med fremstilling af stave til bænke til fællesområdet.

Juncker Industrier. Udover at vi er certificeret gulvlægger hos Junckers, er vi også stærke i fremstilling og udskiftning af stave og slidlag i parketgulve.

Det der gør os unikke er vores 560m2 store maskinsnedkeri og snedkerværksted. Her kan vi håndtere mange forskelligartede opgaver – både små og store.

Vi er stærke i restaurering og renovering af bla. vinduer, døre, porte, trapper, gulve samt fremstilling af special lister, håndlister, gelænder m.m. efter model, mål og tegning.

Vi møder mange professionelle samarbejdspartnere med komplekse opgaver og kan derfor tilbyde at løse netop jeres specielle tømrer- og snedkeropgaver i et tæt samarbejde med gennemsigtighed i både udførelse og kontrakt.

56503575 og få en snak om netop jeres projekt. Vi står klar til at løse både store og små opgaver.