Vi kan hos Flemming Schrøder A/S tilbyde alsidig snedker arbejde, hvor kvaliteten er i top. Dette betyder, at vi lægger stor vægt på detaljerne i hver enkelt opgave, så du som kunde får opfyldt alle dine ønsker.

Vores snedker løser diverse snedkerarbejde i hele Midt og Nordsjælland. Så selvom vores værksted befinder sig i Store-Heddinge på Stevns nær Køge, så sender vi gerne en snedker langt for at hjælpe dig. Vi arbejder mest i Nord- og Vestsjælland men hjælper gerne på hele Sjælland.

Snedker med eget maskinsnedkeri

På vores maskinsnedkeri står vores erfarne snedkere klar til at lave diverse specialfremstillede træemner samt restaurering og renovering af vinduer, døre, borde og meget mere.

Med et maskinsnedkeri kan vores snedkere klare selv de mest krævende snedkeropgaver nemt og effektivt. Derudover gør det også muligt for vores snedkere at gøre selv de mest besværlige og speciale ideer til virkelighed.

Klik her for se mere om hvad vores maskinsnedkeri kan tilbyde.

Snedkerarbejde

Snedkerarbejde er en bred betegnelse og kan indebære alt fra småjusteringer af vinduer til store projekter med specialfremstilling af unikke møbler og løsninger i træ. Hos Flemming Schrøder A/S er vi stolte at kunne sige at vi kan løse alt snedkerarbejde.

Alle vores snedker besidder kompetencer og erfaringen til at du trygt kan lade os påtage ansvaret for dit snedkerarbejde, velvidende at resultat lever op til branchens skarpe krav og dine ønsker.

Få et tilbud fra en snedker

Det er svært at fastsætte priser på snedkerarbejde da det afhænger meget af den enkelte opgave. Men ønsker du at få et tilbud fra en af vores snedkere, så kontakt os på telefon 56503575, via mail på info@flemmingschroder.dk eller udfyld vores kontaktformular.

Vi vil se frem til at hjælpe dig med at gøre idé til virkelighed