Er det tid til udskiftning af vinduer og døre?

Hvis der altid er koldt i huset og vinden siver ind, så er det nok på tide at få lavet en udskiftning af vinduer og døre.

Hos Flemming Schrøder A/S står vi klar til at varetage opgaven. Vi har 50 års erfaring i tømrer- og snedkerbranchen, og vi har hjulpet masser af kunder med udskiftning af vinduer og døre i blandt andet Store Heddinge. Så hvis du søger et kompetent tømrer- og snedkerfirma til at stå for udskiftningen af dine vinduer og døre, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Derfor bør du få foretaget udskiftning af vinduer og døre

Hvis de gamle vinduer og døre enten er slidte, eller hvis de er utætte så det trækker ind, så er det en god ide at få udskiftet sine vinduer og døre. Ikke nok med at man får mulighed for at præge helhedsindtrykket af huset med de nye vinduer og døre, men man slipper også for at fyre for fuglene. 

Med nye tætte vinduer og døre, vil du kunne spare på varmeregningen, da varmen holdes inde. Når du får udskiftet dine vinduer, vil der også blive tætnet og fuget rundt om vinduerne, så du kan være helt sikker på, at den kolde luft ikke slipper ind.

Vi benytter vinduer og døre fra Danmarks førende leverandører

Hos Flemming Schrøder A/S har vi mange års erfaring med udskiftning af vinduer og døre. Vi har derfor valgt at arbejde med vinduer og døre fra følgende leverandører:

  • Outrup
  • Velux
  • KPK

Vi har valgt disse leverandører på grund af den høje kvalitet af deres produkter. Vi har leveret og udskiftet utallige vinduer og døre med produkter fra disse leverandører. Det har både vi og vores kunder har været meget tilfredse med.

Fordele ved udskiftninger vinduer og døre

Når du får lavet udskiftning af vinduer og døre med nogle nye og energirigtige vinduer og døre, så er der mange fordele at hente. Fordelene er bl.a.: 

  • Med nye og tætte vinduer og døre sparer du på varme- og elregningen
  • Du vil opleve et bedre indeklima og mindre træk
  • Dit hus vil få en bedre energimærkning, hvilket vil forøge husets værdi
  • Du får lov til at præge husets helhedsindtryk

Kontakt os og hør mere om udskiftning af vinduer og døre

Hvis du har spørgsmål, brug for råd og vejledning, eller blot ønsker, at vi skal stå for udskiftning af vinduer og døre, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 56503575

Du er også meget velkommen til at sende os en mail. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular på siden. Vi glæder os til at høre fra dig!