Flemming Schrøder A/S er et tømrer firma beliggende på Stevns nær Køge. Vi udfører tømreropgaver for vores mange tilfredse kunder over store dele af midt- og nordsjælland.

Vi er et tømrerfirma der lægger stor vægt på solidt håndværk. Alle vores tømrere gør alt for at yde den bedste service og leverer et kvalitets arbejde hver eneste gang.

Står du overfor en større renovering, kan vi også stå for totalentreprise eller hovedentreprise. Vi har udover tømrere, også et maskinsnedkeri samt snedkere og malere som står klar til at realisere dit næste byggeprojekt.

Faglig rådgivning i forbindelse med tømrerarbejde

Vores mange års erfaring i tømrer branchen har givet os en masse kompetencer som vi mener skal komme vores kunder til gode. Når vi laver tømrerarbejde vil vi altid fungere som en sparringspartner, hvor vi bidrager med faglig rådgivning gennem hele beslutningsprocessen. Rådgivningen omfatter blandt andet valg af materialer, tilgang til opgaven, design og meget andet.

Hos Flemming Schrøder A/S er alle vores tømrer klar til at skabe de bedste rammer for dit tømrerarbejde. Når vi skal realisere jeres drømme, så er den gode dialog og samarbejde altid i højsædet. På den måde sikre vi at du får et resultat som du bliver glad og tilfreds med. 

Vi klarer enhver tømreropgave

Der er ikke en tømreropgave som vores erfarne tømrer ikke kan klare. Uanset størrelse eller omfanget af dit projekt kan vi løft opgaven.

Vi udfører blandt andet følgende tømreropgaver:

Kontakt os for et tilbud på en tømrer

Står du med en tømrer opgave som du ønsker at kende prisen på, så kontakt os for et tilbud på det tømrerarbejde du skal have udført.

Vi kan kontaktes på 56503575, info@flemmingschroder.dk eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden.