Stor erfaring med energioptimering

Har du overvejet en energioptimering af dit hus?

Hos Flemming Schrøder A/S står vi klar til at varetage opgaven. Vi har 50 års erfaring i tømrer- og snedkerbranchen, og vi har hjulpet masser af kunder med energioptimering af deres huse i bl.a. Store Heddinge og resten af Sjælland. 

Så hvis du søger et kompetent tømrer- og snedkerfirma til at hjælpe med energioptimering af dit hus, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi er din ideelle samarbejdspartner, der altid sikrer et slutresultat af høj kvalitet.

Kontakt os og hør mere

Hvad er en energioptimering?

Optimering af hjemmets gamle aspekter som isolering og tag er områder hvor mange mister penge på varmeregningen da varmen siver ud. Du kan derfor opnå energioptimering af din bolig via udskiftning af vinduer og døre, udskiftning af tag, efterisolering af tag og efterisolering af hus. 

Det er dog vigtigt, at udbyttet af dette kan svare sig i forhold til investeringen. Tit afhænger det f.eks. af, hvor gammel huset er. Det er f.eks. stor forskel på et hus fra 30’erne og et hus fra 90’erne. 

Fordele ved at få lavet energioptimering

Når man vælger at få lavet energioptimering, så vil man i langt de fleste tilfælde opnå en række fordele såsom:

  • Husets energimærke forbedres
  • Man undgår at fyre for fuglene, så man vil kunne opnå en lavere varmeregning
  • Hvis man går og overvejer at sætte sit hus til salg, så vil en optimering af husets energi kunne øge salgsværdien såfremt, at der er noget at optimere på

Hvad koster en energioptimering?

Selve prisen på en energioptimering kan variere meget fra hus til hus, da der sjældent er to huse der er helt ens. Prisen er bl.a. afhængig af:

  • Hvor gammelt er huset?
  • Hvor meget kan der energioptimeres?

Uanset hvad situationen er, så står vi altid klar til at give et uforpligtende tilbud.

Kontakt os og hør mere om energioptimering

Ønsker du at vi skal stå for energioptimeringen af dit hjem, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 56503575.

Du er også meget velkommen til at sende os en mail. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular på siden. Vi glæder os til at høre fra dig!