Trapper i Sjælland

Trænger de gamle trapper til en kærlig hånd, eller skal der helt nye trapper til?

Hos Flemming Schrøder A/S står vi klar til at varetage opgaven. Vi har 50 års erfaring i tømrer- og snedkerbranchen, og vi har hjulpet masser af kunder med smukke løsninger til trapper i Sjælland. 

Så hvis du søger et kompetent tømrer- og snedkerfirma til at hjælpe med din trappe, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi er din ideelle samarbejdspartner, der altid sikrer et slutresultat af høj kvalitet.

Kontakt os og hør mere

Trapper skal laves ordentligt

Det at skulle lave en trappe vil for mange anses som værende en umulig opgave. For at man får en trappe, som både er sikker at færdes på og køn at se på, så anbefaler vi hos Flemming Schrøder A/S, at du lader fagfolkene varetage opgaven. 

Trappen i hjemmet er et af de vigtigste elementer i hjemmet, da det forbinder husets etager. Hos Flemming Schrøder A/S går vi meget op i at sikkerheden er i top, når vi laver trapper. Det skal være sikkert at færdes på trappen, både når man går op eller går ned af den.

Vi laver trapper efter dine krav og behov

Når vi laver trapper tager vi altid udgangspunkt i kundens krav og ønsker. Hvis der er nogen specifikke krav til træsort eller gelænder, så vil vi altid forsøge at efterkomme disse. Vi står også altid klar til at komme med inspiration fra f.eks. tidligere projekter, hvis du er på bar bund.

Der er stor forskel på de forskellige træsorter i forhold til både modstandsdygtighed og udseende. Hvilken træsort der passer bedst til dit behov, afhænger af:

  • Hvordan skal trappen se ud?
  • Hvor meget skal trappen bruges?
  • Hvor mange personer er der i husstanden?

Uanset dine behov, så er vi sikre på, at vi kan lave en eller flere trapper, som vil passer perfekt til dit projekt. 

Kontakt os og hør mere om vores trapper

Hvis du har spørgsmål, brug for råd og vejledning til f.eks. hvilken træsort der passer til dine behov, eller blot ønsker, at vi skal stå for at lave din nye trappe, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 56503575

Du er også meget velkommen til at sende os en mail på info@flemmingschroder.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular på siden. Vi glæder os til at høre fra dig!