Vores gulvmand udfører gulvafslibning og gulvbehandling i store dele af Sjælland. Gulvafslibning kan give ethvert trægulv fornyet liv. Der er næsten ikke de skader som en gulvslibning ikke kan fjerne, så har du et trægulv med ridser, skjolder eller andre plamager kan det med fordel anbefales af få slebet gulvet op igen. 

Ved slemme skader på trægulvet kan man blive nød til at lave en mere dybdegående gulvafslibning inden gulvbehandling. Dette gøres især på meget medtaget gulve, hvor pletterne og ridserne går dybere ned i trægulvets overflade. Der er dog visse tilfælde skal du have fat i en tømrer som kan ligge et helt nyt gulv.

Gulvslibning og gulvbehandling af alle typer trægulv

Hos Flemming Schrøder A/S i Store Heddinge kan vi håndtere slibning og behandling af alle typer trægulve. Har du et trægulv som du ønsker at få frisket op, så vil vores gulvmand være behjælpelig med gulvafslibning, gulvbehandling og rådgivning under hele forløbet. 

Med efterbehandling af gulvet kan det selv samme trægulv få helt forskellige udtryk og farver. Så har du et specielt ønske til farven på gulvet, finder vi frem til den helt rette behandling af gulvet så får det trægulv du har drømt om. 
 

Udover at efterbehandling kan give forskellige farver til trægulvet så har de forskellige behandlinger også nogle mere praktiske fordele. Vi rådgiver altid i, hvilke behandlinger der vil være bedst i forhold til hjemmets aktivitet, samt hvordan du fremover behandler dit gulv efter en gulvafslibning.

Vi kan klare mere end bare dine trægulve. Vi tilbyder også slibning og behandling af følgende:

  • Trapper
  • Bordplader
  • Træterrasser
  • Polering af lakerede borde
  • Udfræsning og reparationer af stave i gulve
  • Vask/rengøring af gulve
  • Gulvlægning
  • Gulvreparationer 
  • Lægning af nye gulve

Støvfri gulvafslibning

Service er altid i højsædet hos os, derfor rydder vi altid op efter endt arbejde så man ikke kan se at der har været håndværkere. I forbindelse med gulvafslibning kan der komme utrolig meget støv som kan sætte sig overalt i huset eller lejligheden. Men det behøver ikke være sådan! 

Vi har en maskine til gulvslibning hvorpå der er tilkoblet en yderst effektiv støvsuger. Derfor kan vi tilbyde en næsten støvfri process, hvilket betyder at vi mindsker støv som sætter sig på møbler, vinduer og andre steder, samt skaber en mere effektiv gulvafslibning.

Få et tilbud på gulvafslibning

Står du og skal bruge en pris på gulvafslibning og gulvbehandling, så kontakt os for et tilbud.

Vi kan kontaktes på 56503575, vores mail info@flemmingschroder.dk eller via kontaktformularen her på siden.