Få hjælp til din nye træterrasse

Går du med en drøm om at få lavet en smuk træterrasse?

Hos Flemming Schrøder A/S står vi klar til at varetage opgaven. Vi har 50 års erfaring i tømrer- og snedkerbranchen, og vi har hjulpet masser af kunder med at realisere deres drømme om en smuk træterrasse i hele Sjælland. 

Så hvis du søger et kompetent tømrer- og snedkerfirma til at stå for din nye træterrasse, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er din ideelle samarbejdspartner, der altid sikrer et slutresultat af høj kvalitet.

Kontakt os og hør mere

Få en træterrasse præcis som du vil have den

Der er ingen tvivl om, at terrassen er det perfekte sted at enten nyde det gode vejr om sommeren eller hygge med tæpper om efteråret. En træterrasse er og bliver et af de mest oplagte steder til hygge med familien og vennerne.

Hos Flemming Schrøder A/S tager vi altid udgangspunkt i dine behov og ønsker. Når du går med en drøm om at få lagt en smuk træterrasse, så er der et hav af forskellige muligheder, og det er næsten kun fantasien der sætter grænser. Nogle overvejelser man bør gøre sig, er bl.a.:

  • Hvor stor skal den nye træterrasse være?
  • Hvilken træsort skal der bruges?
  • Skal der være en bestemt opbygning?
  • Hvor i haven skal træterrassen placeres?
  • Skal træterrassen have trappetrin?

Når man gør sig disse overvejelser, så bliver det lettere at forestille sig, hvordan det færdige produkt skal se ud. Uanset hvordan træterrassen skal se ud, så vil vi altid indgå i en tæt dialog, hvor vi selvfølgelig vil tage udgangspunkt i dine behov og tanker. Hvis du har brug for inspiration til, hvordan træterrassen kan se ud, så kan vi også være behjælpelige med dette.

Kontakt os og hør mere om vores træterrasser

Hvis du har spørgsmål, brug for råd og vejledning, eller blot ønsker, at vi skal stå for din nye træterrasse, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 56503575

Du er også meget velkommen til at sende os en mail. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular på siden. Vi glæder os til at høre fra dig!