Skifertag i Køge, Ringsted, Roskilde og Vestsjælland

Skal du have lagt nyt tag, og har du overvejet skifertag?

Hos Flemming Schrøder A/S står vi klar til at varetage opgaven. Vi har 50 års erfaring i tømrer- og snedkerbranchen, og vi har hjulpet masser af kunder med at få lagt et smukt skifertag i blandt andet Køge, Ringsted, Roskilde og Vestsjælland. 

Så hvis du søger et kompetent tømrer- og snedkerfirma til at lægge dit nye skifertag, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi er din ideelle samarbejdspartner, der altid sikrer et slutresultat af høj kvalitet.

Kontakt os og hør mere

Der er forskel på skifertag

Når man går med overvejelser om at få lagt et skifertag, så vil mange tænke på naturskifer. I de senere år, at det også blevet meget populært at bruge kunstskifer, som også kaldes eternitskifer.

Naturskifer

Naturskifer udvindes ved at det skæres direkte ud af et bjerg eller en klippe. Selve stenarten bliver dannet af aflejringer af ler. Det mest typiske kendetegn for skifer er dens “kløvelighed”, hvilket betyder at når den flækkes, så vil den altid dele sig lige ned igennem lagene.

Dette gør skifer ideelt til tagdækning, da selve pladerne til skifertaget kan tilpasses efter behovet. Pladerne kan fås i helt ned til 3-5 mm i tykkelsen.

Kunstskifer/eternitskifer

Kunstskifer består af fibercement, som imiterer naturskifer. Før 80’erne fremstillede man faktisk kunstskifer med asbest. Det er man heldigvis gået væk fra igen, da man fandt ud af at asbest indeholder kræftfremkaldende stoffer.

Kunstskifer har den fordel, at kunstskifer kommer i flere forskellige farver i forhold til naturskifer da naturskifer kun kommer i den farve som bjerget eller klippen havde. 

Hvor længe holder et skifertag?

Levetiden for et skifertag afhænger meget af, om man får lagt et tag med naturskifer eller eternitskifer. Hvis der er tale om et skifertag, der er belagt med naturskifer, så kan det holder i over 100 år.

Hvis der er tale om et et tag med eternitskifer, så vil det som minimum holde i 30 år. Det kan ofte holde længere, men det afhænger meget af om skifertaget bliver vedligeholdt ordentligt. 

Kontakt os og hør mere om skifertag

Hvis du har spørgsmål, brug for råd og vejledning til f.eks. hvilken type skifertag der passer bedst til dit projekt, eller blot ønsker, at vi skal stå for dit nye tag, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 56503575 eller til Tina på

Du er også meget velkommen til at sende os en mail på info@flemmingschroder.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular på siden. Vi glæder os til at høre fra dig!