Hos Flemming Schrøder A/S er vi eksperter i tagrenovering, da vi har mange års erfaring med renovering af alle typer tage. Hvis du opdager at dit tag har brug for reparation, er det vigtigt at få tjekket op på det hurtigst muligt. Lader man skaderne stå til kan det give skader på andre dele af bygningen eller i sidste ende betyde at tagrenovering ikke er nok, og du derfor skal have en fuldudskiftning af taget.

Har du mistanke om at dit tag er slidt ned og har brug for mindre eller større renovering kan du kontakt os, og så laver vi et tag tjek hvor vores tømrer gennemgår hele taget og kommer med løsningsforslag til opgaven.

Tagreparation kan forlænge levetiden

Når man vedligeholder taget på huset, med løbende reparationer kan man forlænge tagets levetid i mere end 10 år. Det kan derfor være en god investering at få repareret de småskader der er kommer på taget i årenes løb.

Vi rådgiver når der laves tagrenovering

Når vi laver tag tjek rådgiver vi altid kunden omkring de forskellige løsninger der kunne være, renovering, rens af taget, eller måske en udskiftning af det nuværende tag. Det er vigtigt for os at være i øjenhøjde med kunden og altid have en god dialog.

Efter gennemført tagrenovering vil vi altid komme med nogle gode råd til at holde taget pænt og velholdt i årene frem, på den måde kan du forlænge tagets levetid så længe som muligt.

Få et tilbud på renovering af tag

Ønsker du en gennemgang af dit tag eller ved du allerede nu at taget har brug for en kyndig håndværker til at lave mindre eller større renoveringer så kontakt os på 56503575, info@flemmingschroder.dk eller udfyld vores kontaktformular her på siden.