Tegltag på Sjælland

Skal der lægges nyt tag, og har du overvejet et tegltag?

Så står vi hos Flemming Schrøder A/S klar til at varetage opgaven. Vi har 50 års erfaring i tømrer- og snedkerbranchen, og vi har hjulpet masser af kunder med at indfri deres drømme om et tegltag i blandt andet Køge, Ringsted, Roskilde og Vestsjælland. Så hvis du søger et kompetent tømrer- og snedkerfirma, så tøv ikke med at tage kontakt til os. 

Kontakt os og hør mere

Et tegltag er et populært valg

En af de mest populære og udbredte tagtyper er et tegltag. Når man vælger at få lagt et tag med tegl, så får man et tag med et klassisk, elegant og smukt udseende, der passer til alle typer bygninger. Dette gælder både til nybyggeri og til renovering af ældre bygninger. Denne type tag er også ekstrem robust, og så kan det modstå de værste vejrforhold, som det danske vejr kan byde på.

Udover at taget er meget robust og kan holder til lidt af hvert, så er et tegltag også et smukt tag, som har et elegant udseende, som vil passe til ethvert hus eller anden bygning. Denne type tag er også en økonomisk og holdbar løsning, som man vil have glæde af i mange år fremad.

Derfor bør du vælge et tegltag

Når du vælger at få lagt et tag med tegl, så har du rig mulighed for at præge bygningens helhedsudtryk. Tagstenene der bruges til denne type tag findes nemlig i et hav af forskellige afskygninger, når det kommer til både farve, form og størrelse. 

Tagsten bliver i dag lavet i mange forskellige stilarter, og man kan derfor få unikke sten. Man behøver derfor ikke kun tænke på de klassiske røde og sorte tegl. I branchen plejer man at sige, at et tegltag ikke bliver gammel, men blot får patina. Tegltaget slides og ældes med ynde gennem årene. Da teglstenene fremstilles ved høj varme, så er det at forvente, at taget holder i mange år fremad.

Fordele ved et tegltag

Udover, at man med denne type tag, får et smukt tag, som man kan designe som man vil, så kommer et denne type tag også med andre fordele såsom:

  • Et tegltag er af høj kvalitet og har en lang holdbarhed
  • Et tag belagt med tegl har en levetid på mellem 50-70 år
  • Et denne type tag er et robust tag, som vil beskytte huset mod vind og vejr
  • Et tegltag er godt for miljøet, da der ikke indeholder hverken bindemidler eller tilsætningsstoffer

Hvad koster et tegltag?

Når det kommer til prisen på denne type tag, så er det umuligt at sætte en fast pris. Der er sjældent to opgaver eller tage der er ens, så prisen vil derfor variere fra projekt til projekt. Når du vælger Flemming Schrøder A/S så vil du altid være sikker på at få et produkt af høj kvalitet, som vil blive leveret til tiden og til den bedste pris.

Kontakt os i dag og hør mere og vores tegltag

Hvis du har spørgsmål, brug for råd og vejledning, eller blot ønsker, at vi skal stå for dit nye tegltag, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 56503575 eller til Tina på

Du er også meget velkommen til at sende os en mail på info@flemmingschroder.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular på siden. Vi glæder os til at høre fra dig!