Siden vores etablering i 1972 har en af vores spidskompetencer været udskiftning samt renovering af tag. Er der opstået utætheder i dit tag, er det vigtigt at få det repareret hurtigst muligt for, at undgå større skader på bygningen.

Er du i tvivl om dit tag kan nøjes med en renovering eller om der brug for en fuld udskiftning af taget. Vi kan sende en tømrer ud som gennemgår dit tags tilstand, og på den baggrund kommer med en faglig vurdering og rådgivning omkring dine muligheder.

Alle former for tagudskiftning

Vi har hos Flemming Schrøder A/S mange års erfaring med alle opgaver i forbindelse med tage. Gennem mange år har vi lavet udskiftning af tage for vores mange kunder i området omkring Køge og Stevns. Vi kan blandt andet udskifte følgende belægninger på dit tag:

Totalentreprise af dit tag

Vi står også for totalentrepriser, bestående af efterisolering samt udskiftning af helt nyt tag. Til udførelse af vores arbejdsopgaver har vi egne stilladser, så vi sikkert kan udføre arbejdet på dit tag uanset om det er på dit hus eller virksomhed.

Professionel rådgivning om udskiftning af tag

Vi ønsker at du får præcis det tag du ønsker. Derfor vil vi fra starten af rådgive om muligheder, fordele og ulemper. Målet er at få så mange af dine egne ideer og tanker med i processen som muligt, så du er tilfreds med og glad for det endelige resultat.

Kontakt os for tilbud på nyt tag

Vi er eksperter i tagudskiftning og vores dygtige tømrer udfører alt tømrerarbejdet. så Tag og ring til os på 56503575, sende en mail på info@flemmingschroder.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig.